Начало > Новини > Съдържание
VMSworks как да се справят с икономическата криза
Oct 30, 2016

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

След CIFF (Китай международен Мебелен панаир) кантон панаир е отворена, офис Мебелен панаир е обикновено в 2 фраза от23RD 27тh, Октомври, там ere много клиенти от Югоизточна Азия, Близкия изток, САЩ, Европа и други страницелия свят отразява, че икономическото положение не е добро, пазарите са толкова ниско от миналата година до сега, не самоофис мебели,шкаф,шкафs, също и други индустрии. Спомних си един клиенти, който е видял 5 пъти от Кантон панаир от Ирак, всяка година, всяка фраза Мебелен панаир, той дойде на Кантонския панаир, и посетете нашия щанд мебели, какво каза той за мен ми даде дълбоко впечатление, аз все още помня думите му и го. Той каза няма бизнес, хората са всички нямат пари. наистина, това е реалната ситуация в думата сега, това е също така в други страни, глобалните икономически нараства бавно, реалната икономика в много страни, тъй като влиянието на финансовата криза, много бавно, някои страни са дори отрицателен растеж, като японски,особено цени на стоманата не е стабилен от миналата година и материалните стоманена плоча цената е ниска, намалява, което води до цените на индустрията на метални офис мебели. Въпреки че цената е достатъчно ниска, но поради широко разпространената икономически спад, софис мебелииндустрията конкуренция, създаването на нова фабрика и търговия компания, целия пазар и сектора на офис мебели е ходила напред бавно.VMSworks офис мебели, която има 20 години опит производство на метални офис мебели от производител, ние също имаме повече от 200 стотици работници трябва да се плати заплата, те трябва да се повиши на цялото семейство с вземане на стомана мебели продукти в нашата фабрика, ние също трябва да ги подкрепя в трудни time.but как трябва да се справим с тази ситуация?

China Office Furniture,Filing Cabinet,Lockers,Commercial Furniture,Manufacturers,Suppliers,Factory,Wholesale,Vendor,Price,Henan Vimasun Industry Co.,Ltd.

Иновации, трансформация и производство висока добавена стойност продукти, прави клиентите доволни от нашите добри продукти и отлично обслужване, е непревземаема наш основен приоритет. Той е също така тайната на нашето съществуване, завърши всеки продукт внимателно, Сервирайте всеки клиент всички наизуст, е основно за успеха. Помислете какви клиенти мисля и да стоят в същия positionwith клиенти да се опита всичко възможно да реши всички реални проблеми пред клиентите. С най-добрите продукти, най-добрата цена да спечели customersatisfaction, помогнете вашите клиенти успехи в индустрията на офис мебели, тогава вие ще бъдете по пътя към успеха, ние вярваме, че youwill се успешно си сътрудничи с VMSworks офис мебели, ние вярваме, че можем да направим по-добре.

Ние винаги ще лидер в производствометални офис мебели, и ние ще проектирате новшкаф,шкаф, мобилен pedestal,Стикове за голф,кули, другиОфис шкафове за съхранениеи други.

Свързани новини