Начало > Новини > Съдържание
Up Up Coming Сгъваема маса от серията VMSwork
May 22, 2017

image.pngimage.png


Офисната сгъваема маса играе важна роля в модерните офис мебели. Характеристиките на леката и гъвкава масичка за сгъване са в състояние да адаптират различни офис пространства и да се приложат към различни изисквания.

 

След развитието на офис мебелите, дизайнът на сгъваемата маса от серията VMS представя модерен минималистичен стил. Създадени с дървена текстура и мека линия, нашите продукти ви носят ефективно впечатление. Същността на дизайна се съсредоточава върху металните Y-крака и носещата конструкция, тънката рамка освобождава повече пространство под повърхността, тъй като е твърдо за поддържане на цялото тегло, закрепващите устройства на масите подпомагат таблицата, стояща на определено място, след като се премести от място място. Освен това, връзката с винтове осигурява удобен монтаж, а сгъваемата маса е лесна за транспортиране с KD опция.

 

Разработването на нашите продукти дава на клиентите по-голям избор за офис среда, сгъваемата масичка за офис трябва да разчупи традиционния метод, като подобри комуникацията и сътрудничеството между работещия партньор. Смятаме, че иновацията на тази идея разширява работната ви среда с нейната мобилност и стабилност.


Свързани новини