Начало > Новини > Съдържание
Нови продукти на Lanuch
Sep 18, 2016

Нови продукти стартира, pls нашия нов сайт и проверете последните новини за vmswork. Като най-добрите офис мебелипроизводител, VIMASUN се развива, производство, маркетинг висококачествени стоманени офис мебели и предлага различни решения за търговия на едро, търговец на дребно и някои големи проекти в страната и чужбина за 20 години. VIMASUN е отнесена си лидерство на пазара и опита за постоянно разширяване в международен план, действа като глобален играч в метални офис мебели промишленост и търговски складови системи.

Въз основа на нашите силни технически екип и квалифициран персонал, ние се ангажираме да разработи нови продукти, нови технологии, нова техника, така че ние винаги сме по пътя към бизнес да доведе до една нова тенденция в производството на офис мебели.

Ляво е един нов продукт, който е популярен в пазарите на Австралия и Нова Зеландия Markets.Pls свържете се с нас за повече информация за нас.

Досега нашите продукти, като нашите нормален продукти:Офис мебели, подаване шкаф, шкафчета, търговско обзавеждане, Офис бюро,Кабинет, мобилни постаменти, мобилни стикове за голф, ролеткова шкафове, шкафове, плантаторски кутия, мобилни стелажи единици, кули, картаИндекс кабинет, офис склад, офис съхранение организация, подаване на системи за съхранение,са били изнесени в повече от 50 страни в Европа, Америка, Океания, Euroasia, Западна Азия и Африка и други азиатски страни. Целеви пазар включва Русия, Австралия,Турция, Индия, Саудитска Арабия, ОАЕ, Египет под "колан и пътя инициатива" и някои ключови търговски партньори и купувачи източник страни.Един чифт: За VMSworks и на кантон панаир

Следваща: Не

Свързани новини